کاهش ۴۲ درصدی آمار فوت ناشی از حوادث کار

مدیرکل پزشکی قانونی لرستان گفت: سال گذشته ۱۴ نفر در حوادث ناشی از کار جان خود را از دست داده‌اند.
کد خبر: ۱۳۱۶۴۳۳
به گزارش جام جم آنلاین لرستان:  حمیدرضا نظیفی افزود:بر اساس گزارش آماری اعلام شده در سال گذشته  ۱۴ نفر فوتی به دلیل حوادث ناشی از کار در مراکز پزشکی قانونی استان لرستان مورد معاینه قرار گرفته‌اند.
 
وی ادامه داد: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۲۴ نفر گزارش شده  ۴۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
 
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان تصریح کرد: بیشترین علل فوت در حوادث کار مربوط به اصابت جسم سخت و سقوط از بلندی بوده است و از نظر جنسیت همگی مرد بوده‌اند.
 
نظیفی افزود: همچنین در این مدت آمار مصدومین ناشی از حوادث کار ارجاعی به مراکز پزشکی قانونی استان ۶۶۹ مورد گزارش شدهکه از این تعداد ۲۱نفر زن و ۶۴۸ نفر مرد هستند.
 
وی گفت: آمار مصدومین حوادث کار نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۷۶۴ نفر شامل ۲۳ زن و ۷۴۱ مرد گزارش شده است، ۱۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها