متخصصان انگلیسی تاکید کردند

ممنوعیت استفاده از ۵ ماده غذایی برای جلوگیری از ابتلا به مرگ خاموش

متخصصان انگلیسی می‌گویند برای جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا باید در مصرف برخی مواد غذایی احتیاط کنید.
کد خبر: ۱۳۱۴۳۷۸
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، فشار خون بالا یک بیماری خاموش است که می‌تواند باعث بروز بیماری‌های مرگباری همچون سکته مغزی و حمله قلبی شود. متخصصان انگلیسی می‌گویند فشار خون بالا و رژیم غذایی ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و مواد غذایی که شما مصرف می‌کنید تاثیرات شگرفی در سطح فشار خونتان دارد.

در این مطلب متخصصان مواد غذایی را که باید از رژیم روزانه خود حذف کنید تا فشار خون متناسبی داشته باشید مطرح کرده اند:
 
۱- نمک
نمک طعام یا بهتر می‌توان گفت سدیم موجود در نمک اصلی‌ترین عامل بروز فشار خون و بیماری‌های قلبی است. سدیم ۴۰ درصد از ترکیب نمک طعام را تشکیل داده است و به کسانی که به بیماری قلبی مبتلا هستند توصیه می‌شود از زیاده روی در مصرف آن اجتناب کنند.
 
با این حال، بخش قابل توجهی از نمکی که مصرف می‌کنیم به صورت غیرمستقیم و از طریق مصرف مواد غذایی ذیل وارد بدن می‌شود:
 
۱- نان‌ها
۲- پیتزا
۳- ساندویچ‌ها
۴- گوشت‌های نمک سود شده
۵- سوپ
 
۲- فرآورده‌های گوشتی
 
بسیاری از افراد نمی‌دانند که در فرآیند تولید و برای سالم ماندن فرآورده‌های گوشتی از سدیم استفاده می‌شود. حتی فرآورده‌های گوشتی دارای سطح پایین سدیم هم هنوز به میزان قابل توجهی حاوی این عنصر هستند. تحقیقات نشان داده است کاهش مصرف نمک و فرآورده‌های حاوی آن از میزان ۱۰ گرم به ۶ گرم، می‌تواند به میزان قابل توجهی باعث کاهش فشار خون شود.

۳- شکر
بسیاری از مردم نسبت به چاق کننده بودن مصرف شکر آگاهی دارند. با این حال، کمتر کسی می‌داند که شکر یکی از عوامل دخیل در افزایش سطح فشار خون است. شکر در روند متابولیسم (سوخت و ساز بدن) اختلال ایجاد کرده و باعث می‌شود میزان تولید انسولین و لپتین در بدن افزایش یابد و روند دفع آب و سدیم از طریق کلیه را کاهش می‌دهد.

برخی مواد غذایی حاوی شکر که باید در مصرف آن احتیاط کرد شامل موارد ذیل می‌شود:
۱- آب میوه‌ها
۲- نوشیدنی‌های ورزشی مانند نوشیدنی‌های انرژی زا
۳- شکلات‌های پروتئینی
۴- شهد ذرت با سطح بالای فروکتوز
 
۴- چربی‌های اشباع شده و ترانس
مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع شده و ترانس باعث افزایش سطح کلسترول بد خون و در نتیجه بالا رفتن خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی می‌شود. از غذا‌های سرشار از چربی‌های اشباع شده و ترانس می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- گوشت قرمز مانند گوشت گاو و گوسفند
۲- پوست مرغ
۳- شیر پرچرب
۴- دونات‌ها و هر شیرینی که سرخ می‌شود
۵- چیپس
۶- پیتزا‌های یخ زده

۵- الکل
مصرف مشروبات الکلی یکی از عوامل دخیل در افزایش فشار خون است. الکل مانع از تاثیر دارو‌های فشار خون در افراد شده و نیز برخی نوشیدنی‌های الکلی به دلیل دارا بودن سطح بالای شکر و کالری باعث چاقی و به طور غیرمستقیم افزایش فشار خون می‌شود.
توصیه می‌شود به دلیل تاثیرات مخرب نوشیدنی‌های الکلی بر کبد و سایر اندام ها، افراد مصرف این نوشیدنی را ترک کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها