سیستم ضبط، پخش و آرشیو دیجیتال موسیقی و برنامه های رادیو شبکه فرهنگ در جهت دسترسی مخاطبان این شبکه به برنامه های تولیدی زنده و پخش شده ، راه اندازی می شود.
کد خبر: ۱۳۰۱۶۲
محمدعلی دارایی ، مدیر پخش و پشتیبانی رادیو سراسری فرهنگ در این باره گفت: برای آن که حق اهل هنر ادا و حضور هنر و هنرمند در رسانه بیش از پیش جدی گرفته شود، شبکه فرهنگ ، آرشیوی دیجیتال برای ضبط کامل برنامه های این شبکه راه اندازی می کند تا مخاطبان بتوانند تکرار برنامه های مورد علاقه خود را بشنوند.
وی افزود: این برنامه در جهت به روز شدن سیستم پخش شبکه فرهنگ انجام و به زودی اجرایی می شود تا بتوانیم به تعریف اصلی شبکه فرهنگ که می خواهد دایره المعارف شنیداری باشد، نزدیک تر شویم.
مدیر پخش و پشتیبانی این شبکه با تاکید بر این که رادیو فرهنگ براساس نیاز مخاطب حرکت می کند، اذعان کرد: از آنجا که در برخی ساعات روز برنامه های رادیو برای عده زیادی از فرهنگ دوستان قابل شنیدن و دسترسی نیست ، ضبط برنامه ها به صورت دیجیتال و پخش مجدد آنها می تواند نیاز این دسته از مخاطبان را مرتفع سازد.
دارایی افزود: ضبط دیجیتال برنامه های شبکه فرهنگ که همه برنامه ها را شامل می شود، کیفیت بالایی دارد؛ به صورتی که گلچین برنامه ها از کیفیت یکسانی با اصل آنها برخوردار است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با این اقدام ، شبکه فرهنگ به مخاطبانش این امکان را می دهد که از همه ساعتهای پخش برنامه ها و فضاهایش بهره مند شوند. علاقه مندان برای دسترسی به سایت رادیو فرهنگ می توانند به نشانی IRIB.IRلینک رادیو فرهنگ مراجعه کنند.