دراچنا یه غذای متفاوت و عالی

طرز تهیه دراچنا خوشمزه روسی

طریقه ی درست کردن یک غذای روسی متفاوت را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
کد خبر: ۱۳۰۰۴۶۱

طرز تهیه دراچنا خوشمزه روسی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از لقمه

طرز تهیه غذاهای روسی

 

مواد لازم  :

روغن زیتون                     یک قاشق غذاخوری

پیازچه خلال شده             یک دسته

سیر خرد شده                  یک حبه

گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده           4عدد

آرد سبوس دار                  3 قاشق غذاخوری

شیر                               4 قاشق غذاخوری

خامه زده شده                 دو سوم لیوان

تخم مرغ                         4 عدد

جعفری خرد شده             2 قاشق غذاخوری

کره نرم شده                   2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه            به میزان کافی

طرز تهیه دراچنا خوشمزه روسی

طرز تهیه :

1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت بگذارید. روغن را درماهی تابه ای گرم کنید و پیازچه ها را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی که سیر وپیازچه ها نرم شوند.در این هنگام سیر و پیازچه ها را در کف یک ظرف سرامیکی یا پیرکس که آن را چرب کرده اید.

 

2- خوب پخش کنید و گوجه فرنگی ها را هم به صورت لایه ای روی آن بپاشید. آرد و شیر را درکاسه ای دیگر آنقدر بزنید تا یکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنید، سپس با تخم مرغ هامخلوط کنید. مایع را به مخلوط کره و جعفری اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

 

3- در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید و مدت 40-45 دقیقه در فربگذارید، یعنی آنقدر که وقتی چاقو را در داخل آن فشار می دهید آب نداشته باشد. بعد از این که خنک شد، آن را ببرید و در ظرف بچینید.امیدواریم با تهیه این غذاها روسی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها