
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از لقمه
طرز تهیه غذاهای روسی
مواد لازم :
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیازچه خلال شده یک دسته
سیر خرد شده یک حبه
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده 4عدد
آرد سبوس دار 3 قاشق غذاخوری
شیر 4 قاشق غذاخوری
خامه زده شده دو سوم لیوان
تخم مرغ 4 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
طرز تهیه :
1- فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت بگذارید. روغن را درماهی تابه ای گرم کنید و پیازچه ها را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی که سیر وپیازچه ها نرم شوند.در این هنگام سیر و پیازچه ها را در کف یک ظرف سرامیکی یا پیرکس که آن را چرب کرده اید.
2- خوب پخش کنید و گوجه فرنگی ها را هم به صورت لایه ای روی آن بپاشید. آرد و شیر را درکاسه ای دیگر آنقدر بزنید تا یکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنید، سپس با تخم مرغ هامخلوط کنید. مایع را به مخلوط کره و جعفری اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
3- در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید و مدت 40-45 دقیقه در فربگذارید، یعنی آنقدر که وقتی چاقو را در داخل آن فشار می دهید آب نداشته باشد. بعد از این که خنک شد، آن را ببرید و در ظرف بچینید.امیدواریم با تهیه این غذاها روسی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی
گفتوگوی جامجم با علی سرلک درباره ویژگی های شخصیتی آیتا... فاطمی نیا
رویانیان در گفتگو با جام جم: ارتباط ناسالمی وجود دارد