
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نکته چی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
سیب زمینی | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
خیارشور | ۴ عدد متوسط |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
ابتدا سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم سپس ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد ، به طوری که فقط یک فنجان از آب مرغ باقی بماند. در ادامه سیب زمینی و تخم مرغ رو هم با مقداری آب در یک قابلمه دیگر می ریزیم و جداگانه می پزیم.
پس از اینکه سیب زمینی و تم مرغ پختند پوست شان را جدا می کنیم و هر دو را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سینه مرغ را هم پس از پخت به صورت ریش ریش خرد کرده و به به کاسه اضافه می کنیم.
در این مرحله خیارشور ها را پس اط شستشو به صورت نگینی خرد می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود و در پایان سالاد را آبکی و شل نکند. اگر خیارشور را رنده کردید حتما آب آنرا به طور کامل بگیرید.
در این مرحله نخود فرنگی و ذرت را که می توانیم به صورت آبپز یا کنسروی استفاده کنیم به دیگر مواد اضافه می کنیم. مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس به سراغ اماده کردن سس سالاد می رویم.
برای تهیه سس سالاد ابتدا چند قاشق غذاخوری از آب مرغ را به سس مایونز اضافه می کنیم سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و آبلیمو اضافه کرده و مواد سس را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اگر سس بیش از حد شل و آبکی شد کمی سس مایونز اضافه کنید.
پس از اینکه سس سالاد اماده شد آنرا داخل مواد سالاد می ریزیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. حالا باید سالاد را برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذاریم تا جا بیفتد و سس جذب مواد شود سپس به همراه نان تازه سرو می کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: