در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه سمنو خوشمزه و مقوی
آرد ده کیلو سبوسدارباشه غنی ترهستش.وگرنه آرد های معمولی میشه استفاده بشه.
گندم خشک باپوست سالم وطبیعی
یک کیلوکه وقتی تبدیل به سبزه
میشه 3کیلومیشه.
مراحل تهیه جوانه گندم:
گندم تمیزشده24ساعت در آب معمولی خیسانده شود
بعدش آبکش شودودر ظرف رویی پخش شود وروی آن پارچه متقال یاتنظیف تمیز پهن شود و آب با آبپاش روی آن بریزیدیکی دوروزتاوقتی جوانه بزندبه همین روش آب بپاشیدوسه دقیقه
بعد آب اضافه روباکمی خم کردن ظرف بیرون بریزید.وقتی ریشه زدپارچه رواز رویش برداریدوبه همان روش قبلی آب رسانی کنید.تاحدی که سبزه به 4-5سانتیمتر برسد
اگرهم تا6سانتمیترباشه اشکالی نداره فقط رنگ سمنوکمی تیره ترمیشود.
آب 60لیتر.
سبزه وجوانه رو7مرتبه زیرسنگ میکوبن،به روش سنتی یاکه دومرتبه چرخش میکنن
با چرخ گوشت،بعدش سه یا 4مرحله باهمون مقدار آب که مشخص شده میشورن وصاف میکنن تاشیره راحت دربیاد
بعدشیره گندم صاف شده رو توی دیگ میریزن و آرد الک شده روبتدریج باآبکش به همون شیره اضافه میکنن ومدام هم
میزنن تاوقتی که سفت بشه
نیروی انسانی قوی وسالم لازم داره که کمک کنن.
نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد