به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.
مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.
گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود 20 دقیقه این مرحله طول میکشد.
وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.
چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشتههای فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.
مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.
به صورت مداوم و به آرامی رشتهها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.
بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید. فالوده را در کاسهای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد