به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش
شیر: ۲ لیوان
پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
سس شکلات: به مقدار دلخواه
سس کارامل: به مقدار دلخواه
بستنی قهوه: ۲ اسکوپ یا بیشتر
خامه قنادی: به مقدار دلخوا
مواد تشکیل دهنده قهوه گلاسه به جز قهوه اسپرسو میتواند نوشیدنی مورد علاقه شما از اسپرسو گرفته تا نسپرسو، کاپوچینو و قهوه فرانسه، قهوه سرد دم یا کلد برو و … باشد اما در این دستور از پودر نسکافه استفاده میکنیم. شما میتوانید از هر قهوهای که دوست دارید استفاده کنید. ابتدا در یک شیرجوش پودر نسکافه، شیر و شکر را بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. وقتی این ترکیب شروع به قل زدن کرد گاز را خاموش کنید و صبر کند تا کاملا خنک شود. وقتی خنک شد آن را در یخچال بگذارد تا سرد شود.
دو لیوان بلند یا جام را انتخاب کنید و روی دیوارههای آنها با سس شکلات و سس کارامل بریزید. در هر لیوان به اندازه مساوی مقداری نیمی از نوشیدنی نسکافه و شیر که آماده کرده بودید بریزید و در هر کدام یک اسکوپ بستنی وانیلی بگذارید. نیمی دیگر از نوشیدنی نسکافه را به اندازه مساوی روی بستنی بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته قنادی و شکلات رنده شده تزیین کنید. قهوه گلاسه را سرد میل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد