
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گیلان کشت
جوجه محلی یا مرغ | ۱ عدد |
آلوچه خشک | ۴۰۰ گرم |
آلو خورشتی | ۱۰۰ گرم |
آبغوره | ۱ استکان |
شوید تر | ۱ دسته |
شوید خشک | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه وروغن | به میزان لازم |
رب گوجه در صورت تمایل | ۱ قاشق |
جهت تهیه خالی شوید ابتدا از شب قبل آلوچه خشک و آلو خورشتی را در مقداری آب خیس میکنیم .
مرغ را تکه تکه کرده و درون قابلمه مورد نظر با مقداری نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن تفت میدهیم .
سپس بعد از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد آلوچه خشک و آلو خورشتی خیس خورده را از آب بیرون آورده و به همراه شوید تر ساطوری شده و رب گوجه فرنگی به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم .
توجه داشته باشید که آب آلوهای خیس خورده را نباید دور بریزیم چون در این مرحله به آن نیاز داریم .
زمانی که مرغ با مواد تفت داده شد و عطر شوید به مرغ گرفته شد آب آلوها را در آن میریزیم تا مرغ بپزد .
تخم مرغ ها را در ظرفی با فلفل و شوید خشک هم میزنیم . زمانی که مرغ پخت ؛ تخم مرغ مخلوط شده را روی سطح خورشت میریزیم و درب قابلمه را کج قرار میدهیم و حرارت را کم میکنیم تا خورشت جا بیوفتد .
اگر فقط شوید تر یا شوید خشک در دسترس داشتید میتوانید در هر دو مرحله از یک مدل شوید استفاده کنید .
ابتدا آلوها را شسته و ۲ بار با فاصله نیم ساعت آب آن را تعویض کنید تا کاملا شسته شود .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید