در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان
مواد لازم
زیتون سبز تلخی گرفته (با هسته یا بدون هسته) – یک کیلوگرم
گشنیز تازه -۲۵۰ گرم
نعناع خشک - ۲ قاشق غذاخوری
پیاز- یک عدد
سیر- ۲ تا ۳ حبه
فلفل دلمه رنگی - از هر رنگ یک عدد
نمک، فلفل و گلپر- به میزان لازم
سرکه - به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه ترشی زیتون سبز ابتدا زیتونها را یک برش کوچک بدهید یا تکه کنید تا سرکه زودتر و راحتتر به خورد آنها برود. پیاز و فلفلها را نگینی خرد کنید.
سیر را رنده یا له کنید. گشنیزها را پاک کنید و بشویید و پس از خشکشدن خرد کنید. یک ظرف در دار خشک و تمیز بردارید و همه مواد را داخل آن بریزید. نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. ظرف را کاملا از سرکه پر کنید، سرکه باید روی تمام مواد را کاملا بپوشاند. ظرف ترشی را در جای گرم قرار دهید. بعد از یک هفته قابل استفاده خواهد بود.
خواص زیتون:
زیتون دارای ترکیبات گیاهی خاصی است که میتوانند تولید اکسید نیتریک را افزایش دهند، با افزایش اکسید نیتریک عملکرد عروقی با افزایش جریان خون به سمت عضلات بدن بهبود پیدا میکند، این خاصیت زیتون اثر فوق العادهای بر سلامت خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: