بایجیگور؛ نوشیدنی پرادویه اندونزی

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

با طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور، یک نوشیدنی متفاوت گرم و پر ادویه اندونزیایی آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، یک نوشیدنی جذاب جدید خلق کنید.
کد خبر: ۱۲۹۵۹۸۱

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو

مواد لازم

  • یک لیتر شیر نارگیل
  • ۵۰ گرم زنجبیل پوست کنده و بوداده شده
  • یک دو قاشق چای‌خوری عصاره وانیل یا ۲ عدد برگ پاندان
  • ۱۵۰ گرم شکر قهوه‌ای
  • ۲ قاشق چای‌خوری قهوه آسیاب شده با طعم قوی
  • یک عدد چوب دارچین ۵ سانتی‌متری
  • نمک آشپزخانه به مقدار لازم (اختیاری)
  • شکر به مقدار لازم (اختیاری)
  • طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

مرحله اول:

یک شیرجوش را روی حرارت متوسط رو به کم گاز قرار دهید؛ سپس شیر نارگیل را در شیرجوش بریزید.

مرحله دوم:

قهوه، دارچین، زنجبیل له شده و عصاره وانیل را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بوی آن‌ها دربیاید.

مرحله سوم:

شکر قهوه‌ای را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید و هم بزنید تا شیر نارگیل به جوش بیاید.

مرحله چهارم:

نوشیدنی را مزه کنید و اگر نیاز به نمک یا شکر داشت، طبق ذائقه خود به آن نمک و شکر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مرحله پنجم:

بایجیگور را در ماگ بریزید و آن را بلافاصله سرو کنید.

  • در تمام مراحل باید شیر نارگیل را مرتب هم بزنید تا بریده نشود.
  • شما می‌توانید از ۵ عدد میخک و یک دوم قاشق چای‌خوری جوز هندی نیز برای تهیه نوشیدنی بایجیگور استفاده کنید.
  • به‌جای پودر قهوه می‌توان از دو تا سه قاشق چای‌خوری پودر کاکائو استفاده کنید تا یک نوشیدنی شکلاتی داغ و لذیذ داشته باشید.
  • در برخی طرز تهیه‌ها، در ابتدا همه مواد به غیر از شیر نارگیل، شکر و نمک را در ۲۰۰ میلی‌لیتر آب می‌جوشانند؛ سپس آن را از روی حرارت برمی‌دارند و به‌مدت ۲ دقیقه رها می‌کنند. در ادامه شیرجوش را دوباره روی حرارت قرار می‌دهند و شیر نارگیل، شکر و نمک را به آن اضافه می‌کنند. نوشیدنی را برای ۲ دقیقه به‌آرامی می‌جوشانند و بلافاصله سرو می‌کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها