یه چای گرم برای روز های سرد

طرز تهیه جای ماسالاهندی

چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب‌جوش تهیه می‌شود و مناسب برای عصرانه در روز‌های سرد زمستانی یا رفع خستگی است.
کد خبر: ۱۲۹۵۵۰۹

طرز تهیه جای ماسالاهندیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا
میخکشش عدد
هلهفت عدد
چوب دارچیندو عدد
زنجبیلیک تکه
پودر رازیانه یک قاشق غذا‌خوری
دانه فلفل سیاهدو عدد
آب ولرمدو پیمانه
شیر پرچرب دو پیمانه
عسل
طرز تهیه جای ماسالاهندی
طرز تهیه چای ماسالا
مرحله اول

همه‌ی ادویه‌ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقدار آب پس از تبخیر نصف شود.

مرحله دوم

به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.

مرحله سوم

چای را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. به وسیله یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل نمایید.
این چای را می‌توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.

طرز تهیه جای ماسالاهندی

نکاتی برای تهیه چای ماسالا
  • توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از اندازه حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی‌شود.
  • به جای عسل می‌توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.
  • اگر از ادویه‌های تازه و معطر استفاده کنید، چای خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها