در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
همهی ادویهها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقدار آب پس از تبخیر نصف شود.
به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.
چای را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. به وسیله یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل نمایید.
این چای را میتوانید با نبات یا شکر شیرین کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم