به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازستاره
پس از گذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است...

مواد لازم:
| انجیر | ۲ کیلو گرم |
| شکر | 300 گرم (به دلخواه) |
| آب | ۱ لیوان |
| دارچین | ۱ قاشق غذا خوری |
| سرکه | به مقدار لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم