اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید

فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود
کد خبر: ۱۲۹۲۵۹۴

فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبر گزاری جمهوری اسلامی


مواد لازم:

برنج نیم دانه: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

شیر پرچرب: یک لیتر

هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری

خامه: دو قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱.  برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها