در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازنمناک
مواد لازم:
شکر:سه فنجان
کره :یک ونیم فنجان
تخم مرغ :پنج عدد
آرد :سه ونیم فنجان
بیکینگ پودر:نصف قاشق چای خوری
نمک :یک چهارم قاشق چای خوری
شیر کم چرب:یک و یک چهارم فنجان
عصاره وانیل :یک قاشق چای خوری
مواد لازم سس کارامل
شکر:100 گرم
خامه :100 میلی لیتر
طرز تهیه سس کارامل
ابتدا شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، تا شکر آب شود.به هیچ وجه شکر را هم نزنید.شکر به مرور شروع به آب شدن و کاراملی شدن می کند.
خامه را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود.بعد از آنکه شکر کاملا آب شد خامه را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید سس کارامل خنک شود.برای غلظت سس ،ظرفی را چند دقیقه در فریزر بگذارید با قاشق مقداری از سس آماده شده را داخل ظرف بریزید، سس نباید پخش شود.
در غیر اینصورت مجددا سس را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد به آن بپاشید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 تا 3 مرتبه آن را از الک رد کنید. کره را که در دمای محیط نرم شده است با شکر به آرامی هم بزنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و هم بزنید. همزمان با اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید.
100 میلی لیتر از سس کاراملی که آماده کرده بودید به مایه کیک اضافه کنید.سپس مواد خشک الک شده را به بقیه مایه اضافه کرده و هم بزنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و 2 تا 3 بار قالب را به زمین بزنید تا مواد داخل کیک به اصطلاح هواگیری شود و بعد به مدت نیم ساعت داخل فر بگذارید.
بعد از خارج کردن کیک از فر، حدود 1 ساعت به آن استراحت دهید تا خنک شود.
سپس بقیه سس کارامل را برای تزئین، روی کیک بریزید و با برش های موز و بقیه میوه ها کیک تان را با شکوه تر کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد