
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم
شکر یک لیوان
عسل ۳ قاشق
کنجد ۱ لیوان
کره یک قاشق
زعفران دم کرده یک قاشق
مرحله اول آب کردن شکر . اصلا گوله نباشه همش کامل اب شه. این ١ لیوانه.
به اندازه ای که مایع شلی داشته باشین.
من چشمی میریزم. حدود نصف لیوان شایدم کمتر
ته سینی و پر از کنجد میکنین بعد از مواد یک قاشق روی کنجد میریزین
روی مواد رو کنجد میریزین و چند ثانیه صبر میکنین و بعد با تخته سنگ تختش میکنین
بااین روش یه سوهان کنجدی ساده پر کنجد و نازک میشه .
نوش جان
می تونین در صورت تمابل علاوه بر کنجد خلال بادام و پسته هم به مواد اضافه کنید.
در این دستور عسل و کره قابل حذفه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است
مجید جلالی در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح کرد؛