
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم
شکر یک لیوان
عسل ۳ قاشق
کنجد ۱ لیوان
کره یک قاشق
زعفران دم کرده یک قاشق
مرحله اول آب کردن شکر . اصلا گوله نباشه همش کامل اب شه. این ١ لیوانه.
به اندازه ای که مایع شلی داشته باشین.
من چشمی میریزم. حدود نصف لیوان شایدم کمتر
ته سینی و پر از کنجد میکنین بعد از مواد یک قاشق روی کنجد میریزین
روی مواد رو کنجد میریزین و چند ثانیه صبر میکنین و بعد با تخته سنگ تختش میکنین
بااین روش یه سوهان کنجدی ساده پر کنجد و نازک میشه .
نوش جان
می تونین در صورت تمابل علاوه بر کنجد خلال بادام و پسته هم به مواد اضافه کنید.
در این دستور عسل و کره قابل حذفه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم