سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مامی فود
مواد لازم:

تخم مرغ
4عدد
شکر
50گرم
آرد
50گرم
روغن
100گرم
هویج
3عدد
زعفران دمکرده
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هویج را بشویید و اگر دوست داشتین یه پوست نازکی از هویج بگیرید برخی هم کاملا تمیز میشویند و دیگر پوست نمیگیرند.حالا پس از شستن هویج ها را رنده کنید.
حالا تخم مرغ را با هویج رنده شده مخلوط کنید.به این مخلوط شکر و آرد و زعفران دم کرده را اضافه کنید.کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند.حالا تمام این مواد را در مقداری روغن در ماهیتابه بریزید
حالا مواد کوکوی هویج را که در ماهیتابه ریختید اجازه دهید تا به طور دقیق سرخ شود.در مرحله دوم در حال سرخ شدن است پس کوکوی هویج در این مرحله سرخ شدنش کامل تر میشود.پس از اینکه بسیار سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید.شما میتوانید با سبزیجات و ترشیجات این کوکوی هویج را تزیین کرده و میل کنید
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد