عدم مصرف گوشت در کودکان رشد مغزی و فیزیکی آن‌ها را کند می‌کند

عوارض مصرف نکردن گوشت در کودکان

دکتر صفوی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هشدار این موضوع که پدران و مادران نباید به دلیل ترس از افزایش کلسترول بد و چربی اشباع مانع مصرف گوشت در کودکان و نوجوانان شوند، بیان کرد: «مصرف گوشت برای رشد کودکان بسیار مناسب بوده و متخصصان موارد بسیاری از کوتاه قدی، کمبود رشد و شکستگی استخوان‌ها را در کودکان و به‌خصوص نوجوانان را به دلیل عدم مصرف گوشت که یک ماده حاوی پروتئین حیوانی است، گزارش کرده و در مورد مصرف نکردن گوشت هشدار داده‌اند.»
دکتر صفوی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هشدار این موضوع که پدران و مادران نباید به دلیل ترس از افزایش کلسترول بد و چربی اشباع مانع مصرف گوشت در کودکان و نوجوانان شوند، بیان کرد: «مصرف گوشت برای رشد کودکان بسیار مناسب بوده و متخصصان موارد بسیاری از کوتاه قدی، کمبود رشد و شکستگی استخوان‌ها را در کودکان و به‌خصوص نوجوانان را به دلیل عدم مصرف گوشت که یک ماده حاوی پروتئین حیوانی است، گزارش کرده و در مورد مصرف نکردن گوشت هشدار داده‌اند.»
کد خبر: ۱۲۸۴۳۸۴

عوارض مصرف نکردن گوشت در کودکان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بهداشت نیوز دکتر صفوی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هشدار این موضوع که پدران و مادران نباید به دلیل ترس از افزایش کلسترول بد و چربی اشباع مانع مصرف گوشت در کودکان و نوجوانان شوند، بیان کرد: «مصرف گوشت برای رشد کودکان بسیار مناسب بوده و متخصصان موارد بسیاری از کوتاه قدی، کمبود رشد و شکستگی استخوان‌ها را در کودکان و به‌خصوص نوجوانان را به دلیل عدم مصرف گوشت که یک ماده حاوی پروتئین حیوانی است، گزارش کرده و در مورد مصرف نکردن گوشت هشدار داده‌اند.»

 دکتر صفوی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هشدار این موضوع که پدران و مادران نباید به دلیل ترس از افزایش کلسترول بد و چربی اشباع مانع مصرف گوشت در کودکان و نوجوانان شوند، بیان کرد: «مصرف گوشت برای رشد کودکان بسیار مناسب بوده و متخصصان موارد بسیاری از کوتاه قدی، کمبود رشد و شکستگی استخوان‌ها را در کودکان و به‌خصوص نوجوانان را به دلیل عدم مصرف گوشت که یک ماده حاوی پروتئین حیوانی است، گزارش کرده و در مورد مصرف نکردن گوشت هشدار داده‌اند.»

دکتر صفوی تصریح کرد: «همچنین عدم مصرف گوشت در کودکان، رشد مغزی و فیزیکی آن‌ها را کند می‌کند و کودکانی که گوشت نمی‌خورند، احساس خستگی بیشتر، بی‌تفاوتی نسبت به محیط اطراف خود و کاهش تمرکز و گاهی افسردگی دارند.»

این متخصص تغذیه در ادامه با اشاره به اینکه گوشت حاوی آهن، روی ویتامین B۱۲ است و مطالعات جدید ثابت کرده این ماده خوراکی، دارای اسیدلینولئیک مرکب؛ یک ماده ضدسرطان قوی است، گفت: «متخصصان مصرف روزانه ۸۰ تا ۹۰ گرم گوشت را توصیه می‌کنند که در کشور ما هم سرانه مصرف گوشت در روز، ۸۰ گرم است و توصیه می‌شود در هفته، ۲ نوبت به‌جای گوشت قرمز نیز از ماهی و همچنین ۲ نوبت گوشت مرغ مصرف شود تا از ابتلای به افزایش کلسترول بد خون و بیماری نقرس جلوگیری شود.»

وی در ادامه افزود: «متاسفانه در موارد بسیاری کودکان تمایل زیادی به مصرف گوشت ندارند درحالی که فقدان گوشت و محصولات حاوی پروتئین حیوانی باعث توقف روند رشد کودک و حتی نوجوان می‌شود و آن‌ها را در معرض کوتاه قدی و عدم رشد مناسب قرار دهد.»

ایشان در پایان با تاکید بر نظارت والدین بر نوع تغذیه کودکان اظهار داشت: «مصرف روزانه ۴ سهم از واحد گوشت که حدود ۱۲۰ گرم است برای کودکان و نوجوانان سالم و ۳ سهم که حدودا ۹۰ گرم گوشت است برای بزرگسالان سالم توصیه می‌شود.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها