
به گزارش جام جم آنلاین، دایملر که قبلا در زمینه تولید خودروهای خودران فعالیت کرده بود حالا قصد دارد برای تولید کامیون های خودران به طور جدی وارد عمل شود.
وایمو وظیفه تولید سیستم ناوبری و هدایت کامیون یادشده را بر عهده خواهد داشت و در واقع پشتیبانی نرم افزاری را از این کامیون به عمل می آورد. زمان دقیق عرضه این کامیون های خودران مشخص نیست و فقط به عرضه آنها در سال های آینده اشاره شده است.
جدی ترین رقیب دایملر در زمینه تولید کامیون های خودران شرکت ولوو است که در حال همکاری با ان ویدیا برای تامین سخت افزارها و نرم افزارهای مورد نیاز است. دایملر برای غلبه بر ولوو با یک شرکت رباتیک به نام Torc نیز در حال همکاری است که جزئیات چندانی در این زمینه افشا نشده است.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد