
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،شاید برایتان پیش آمده باشد که خلال بادام های آماده خریداری شده بدمزه و مانده باشند شما به راحتی می توانید در منزل خلال بادام و پرک بادام تهیه کنید و از تازگی آن خیالتان راحت باشد.
برای طرز تهیه خلال بادام
، بهتر است از بادام های تازه استفاده کنید اگر فصل بادام تازه نبود اشکالی ندارد با بادام خشک هم می توانید تهیه کنید.
برای درست کردن خلال بادام با بادام تازه ابتدا بادام ها را پوست بگیرید و مغز کنید دقت کنید مغز آن ها آسیب نبینند و به صورت کامل در آیند. مقداری آب جوش روی مغز آن ها بریزید، و حدود 5-10 دقیقه اجازه بدهید بماند.
و سپس پوست قهوه ای آن را جدا کنید و با کارد میوه خوری تیزی ابتدا مغزها را به شکل پرک در آورید و بعد با کارد به صورت خلالی خرد کنید. می توانید مقداری را به شکل پرک و مقداری را خلالی خرد کنید.
طرز تهیه خلال بادام
بعد از آن، خلال های بادام و پرک های بادام را داخل سبدی بریزید و در بالکن خود قرار بدهید تا با نور و سایه ی آفتاب خشک شوند. آن ها را در روز 2-3 بار زیر و رو کنید تا یکدست تر خشک شوند.
اگر برای تهیه ی خلال بادام عجله دارید مراحل بالا را انجام بدهید و برای خشک کردن می توانید از فر استفاده کنید به این صورت که خلال بادام ها را داخل سینی فر قرار بدهید و شعله ی فر را روی درجه ی خیلی کم قرار بدهید. و دائم به آن سر بزنید و آن را زیر و رو کنید تا رنگ خلال ها تغییر نکنند و همه با هم یکدست خشک شوند.
و بعد از آن خلال ها را داخل سبد بریزید در فضای باز قرار بدهید تا خنک شوند و عرق نکنند.
خلال بادام و پرک بادام های شما آماده است. آن ها را داخل ظرف در دار داخل یخچال قرار بدهید.
اگر بادام تازه ندارید و از بادام خشک استفاده می کنید پس از مغز کردن، مغزها را به مدت 12 ساعت داخل آبجوش قرار بدهید تا پوست آن ها راحت جدا شود و بدون آسیب دیدن مغزها آن ها را به صورت خلالی خرد کنید. اگر مغز نرم نباشد هنگام خلال کردن خرد می شوند.
و پس از آماده کردن خلال ها یا داخل فر و یا در نور آفتاب خشک کنید.
لازم نیست نور خورشید مستقیم به آن ها بتابد. حالت سایه آفتاب باشد.
از پرک بادام برای تزیینات زیبای غذا می توانید استفاده کنید.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی