
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،معجون شیر و شیره انگور یک نوشیدنی مقوی است که در آن ادویههای گرمی مثل دارچین و جوز هندی به کار میرود. طرز تهیه شیره انگور با شیر و خواص شیره انگور با شیر را در این مطلب بخوانید.
شیر | 1 پیمانه |
شیره انگور | 3 قاشق غذاخوری |
جوز هندی رنده شده | 1/4 قاشق چایخوری |
چوب دارچین | 2 تکه کوچک |
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد