ترکیب کشمش و کلم سفید منحصر به فرد است

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

سالاد کلم سفید نوعی سالاد مجلسی و متفاوت است که به سالاد اندونزی نیز شباهت دارد. این سالاد را هم می‌توان با سس شیرین و هم سس شور (یا ترش) تهیه و سرو کرد. در این مقاله سه روش برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما آموزش داده شده است.
کد خبر: ۱۲۷۸۲۷۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،سالاد کلم سفید و کشمش نوعی سالاد شبیه سالاد اندونزی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن کلم سفید، هویج و کشمش است و آن را با سس شیرین یا شور سرو می‌کنند.

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

مواد لازم سالاد کلم سفید و کشمش

کلم سفید ۱ عدد کوچولو
هویج ۱ عدد 
 ذرت ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه 
کلم قرمز و گوجه برای تزیین به میزان لازم
سس مایونز، ماست، آبلیمو، آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

  1. کلم را خوب بشویید و آن را روی تخته آشپزخانه بسیار ریز و به صورت رشته رشته خرد کنید.
  2. هویج را بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن را ریز رنده کنید.
  3. کلم و هویج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  4. سپس ذرت آبپز شده و کشمش را به آن اضافه کنید.
  5. سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و آویشن را باهم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
  6. سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کنید و کاملا مواد را هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  7. سپس آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
  8. کلم قرمز را بشویید و رنده کنید و با آن و کمی گوجه و گردو خرد شده روی سالاد را تزئین کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها