ترکیب کشمش و کلم سفید منحصر به فرد است

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

سالاد کلم سفید نوعی سالاد مجلسی و متفاوت است که به سالاد اندونزی نیز شباهت دارد. این سالاد را هم می‌توان با سس شیرین و هم سس شور (یا ترش) تهیه و سرو کرد. در این مقاله سه روش برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما آموزش داده شده است.
کد خبر: ۱۲۷۸۲۷۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،سالاد کلم سفید و کشمش نوعی سالاد شبیه سالاد اندونزی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن کلم سفید، هویج و کشمش است و آن را با سس شیرین یا شور سرو می‌کنند.

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

مواد لازم سالاد کلم سفید و کشمش

کلم سفید ۱ عدد کوچولو
هویج ۱ عدد 
 ذرت ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه 
کلم قرمز و گوجه برای تزیین به میزان لازم
سس مایونز، ماست، آبلیمو، آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

  1. کلم را خوب بشویید و آن را روی تخته آشپزخانه بسیار ریز و به صورت رشته رشته خرد کنید.
  2. هویج را بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن را ریز رنده کنید.
  3. کلم و هویج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  4. سپس ذرت آبپز شده و کشمش را به آن اضافه کنید.
  5. سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و آویشن را باهم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
  6. سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کنید و کاملا مواد را هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  7. سپس آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
  8. کلم قرمز را بشویید و رنده کنید و با آن و کمی گوجه و گردو خرد شده روی سالاد را تزئین کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
برچسب ها: کلم سالاد کشمش
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها