
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،امروزه با دستگاههای مخصوصی گرفتن آبلیمو انجام میشود. در این دستگاهها، هسته لیمو جدا نشده و در آبلیمو له میشود که نتیجه آن تلخ شدن آبلیمو است. در این مقاله با ما همراه باشید تا با روشهای گرفتن تلخی آبلیمو و همچنین روشهای نگهداری آبلیموی تازه آشنا شوید.
یکی از روشهای خانگی برای گرفتن تلخی آبلیمو این است که از هویج استفاده کنید زیرا هویج تلخی آبلیمو را به خود جذب میکند.
به ازای هر ۱۵ کیلو لیمو، ۴ عدد هویج با اندازه متوسط را پوست کنده و به شکل درسته درون آبلیمو بیاندازید و ۲۴ ساعت صبر کنید
سپس هویجها را از آبلیمو خارج کرده و حالا آبلیمو را صاف کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگیبرای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
گفتوگو با حسن بزرا، کارگردان نمایش میدانی «جهان بانو»
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا شرفالدین درباره یک پروژه سینمایی به سرانجام نرسیده
گفتگوی «جامجم» با محافظ امام (ره)