jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۵۲۶۴   ۲۰ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۱:۰۵

مواد لازم مرغ ترش شهسوار

5تکه مرغ

گردوی آسیاب شده 300گرم

رب انار 2 قاشق غذا خوری

سبزی محلی ساطوری شده200گرم

نمک فلفل وزردچوبه به مقدار لازم

پیاز رنده شده 1 عدد

سیر رنده شده 2حبه

طرز تهیه مرغ ترش شهسوار

طرز تهیه مرغ ترش شهسوار

۱- تکه های مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. سپس آن‌ ها را داخل قابلمه با روغن کم تفت دهید تا خوشرنگ و طلایی شوند. مرغ ها را از داخل قابلمه خارج کنید.

بیشتر بخوانید : برای آموزش طرز تهیه رب انار خانگی کلیک کنید.

۲- پیاز و سیر رنده شده را تفت بدهید. ادویه ها را به آن ها اضافه کنید. بعد از آن که طلایی شدند، سبزی میکس شده را به آن ها اضافه کنید و تفت بدهید.

۳- به سبزی تفت داده شده رب انار و گردوی میکس شده را اضافه کنید و همه ی مواد را با هم کمی تفت بدهید.

۴- در این مرحله ۵ لیوان آب به سس اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت همه ی مواد با هم بجوشند تا گردو روغن بیندازد.

۵- سپس تکه های مرغ تفت داده شده را اضافه کنید. می توانید یک قاشق رب آلوچه نیز به سس اضافه کنید.

۶- زیر شعله ی گاز را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت چند ساعت بپزد و جا بیفتد.

۷- غلظت این خورش مثل فسنجان است و نباید زیاد رقیق و آبکی باشد. بعد از آن که خورش به روغن افتاد، آماده ی سرو کردن است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج ایرانی، ماست، سالاد و یا ترشی سرو کنید.

منبع ایران کوک

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها