
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، شرکت زیست فناوری «کیوروک» (CureVac) آلمان اعلام کرد: آزمایش واکسن کرونا این شرکت که در دوز کمی به حیوانات تزریق شد، واکنش سیستم ایمنی بدن این حیوانات را به همراه داشته است.
شرکت کیوروک اعلام کرد که این اطلاعات انتظارات این شرکت را برآورده کرده است چراکه انتظار شرکت کیوروک این بود که واکسن ساخت آنها باعث ایجاد پاسخ ایمونولوژیک قوی برای خنثی کردن عامل بیماری کووید ۱۹ یعنی ویروس «SARS-CoV-۲» شود.
دیتمار هوپ، از بنیانگذاران این شرکت گفته که قصد دارند اولین آزمایشات بالینی روی داوطلبان سالم را در ماه ژوئن آغاز کنند.
گزارشها حاکی از آن است که آمریکا پیش از این تلاش کرد که به واکسن ساخت این شرکت دسترسی پیدا کند که البته این اقدام با واکنشهای سیاسی زیادی همراه بود و دولت آلمان هم شرکت کیوروک را پیشتیبانی کرد.
شرکت کیوروک در واکسن خود از رویکرد «پیامرسان آرانای» (RNA) استفاده میکند. همان روشی که شرکتهای رقیب دیگر مانند «بایو ان تک» (BioNTech) و شریکش «پیفایزر» (Pfizer) و همچنین مدرنا (Moderna) استفاده می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد