فارس: دهها تن از تکفیری های وهابی عراق با حمله به منطقه زاغنیه در شمال بعقوبه ، مرقد مطهر امامزاده عبدالله بن موسی کاظم (ع)، حسینیه کوثر و مزار سادات مجاور آن را ویران کردند.
کد خبر: ۱۲۶۳۱۶
تکفیری ها با حمله به مرقد امامزاده عبدالله بن موسی (ع) معروف به ابوالنجم ، حسینیه کوثر و مقابر سادات مجاور آن ، این اماکن مقدسه را با خاک یکسان کردند.
یک منبع مطلع اعلام کرد: روکان عدنان و فرزندان عبدالحجی الزهیری بویژه امیرعلی لطیف الزهیری که از تروریست های تحت تعقیب در استان الدیالی عراق هستند، بر عملیات تخریب این اماکن مقدسه نظارت داشته اند.
علی لطیف الزهیری و خانواده اش که از اشرار سرشناس این منطقه به شمار می روند، با حمله به نیروهای پلیس و ارتش عراق و نیز نیروهای حفاظت تاسیسات در استان الدیالی ، آنها را خلع سلاح کرده بودند.
کارشناسان این اقدام تخریبی را اعلان جنگ آشکار به طرح امنیتی جدید دولت عراق ذکر می کنند. از جمله مفاد این طرح ، حفظ حرمت مساجد و اماکن مقدسه و زیارتگاه هاست.