حمله فتحی به کمیته انضباطی به خاطر رای میلیچ

کنعانی زادگان تحریک کرد، محروم نشد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روز گذشته هرویه میلیچ مدافع چپ استقلال را به دلیل هل دادن ناظر فدراسیون فوتبال یک جلسه از همراهی تیمش محروم کرد.
کد خبر: ۱۲۳۲۱۴۷

این رای کمیته انضباطی با اعتراض شدید باشگاه استقلال همراه شد. امیرحسین فتحی که مدتی است علاوه بر احکام انضباطی از عملکرد داوران هم به شدت انتقاد می‌کند، به آرای دربی کنایه زد و گفت: «واقعا برایم جای تعجب دارد که کوچک‌ترین برخورد بازیکنان استقلال زیر ذره‌بین است و هر حرکتی که آنها انجام می‌دهند بلافاصله با محرومیت توبیخ و جریمه همراه می‌شود. دقت کنید در شهرآورد پایتخت، مدافع پرسپولیس (کنعانی‌زادگان) استارت درگیری و تنش را زد، ولی هیچ برخوردی با او نشد. متاسفانه شهر آن‌قدر آشوب است که بعد از عدم محرومیت کنعانی‌زادگان که تماشاگران را تحریک کرده باشگاه پرسپولیس خواهان کسر شدن محرومیت خلیل‌زاده هم شده بود. وقتی علیرضا بیرانوند را به آن راحتی می‌بخشند معلوم است مدیران این باشگاه خواستار کسر محرومیت مدافع تیم‌شان هم می‌شوند.»
فتحی ادامه داد: «یک بازیکن برای تحریک تماشاگران چه کار باید انجام دهد که با او برخورد شود؟ مدافع پرسپولیس توپ را به سمت تماشاگران شوت زده ولی هیچ برخوردی با او صورت نگرفته است، اما می‌بینید با میلیچ مدافع استقلال که بسیار مودب و سر به زیر است بلافاصله برخورد کرده و او را محروم می‌کنند، اسم این کار چیست؟ این دوگانگی باعث سرخوردگی ما شده و انصافا از این اتفاقات متاسف هستم.» البته این اظهارات او روز گذشته با واکنش محمد حسن انصاری فرد مدیرعامل قرمزها
روبه‌رو شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها