قاتل 3 مرد و زن در زندان رجایی‌شهر به دار مجازات آویخته شد

سحرگاه مرگ برای قاتل گوش‌بر

زندانی مخوف که سه زن و مرد را کشته و گوش‌های یکی از قربانیان را بریده و به قاتل گوش‌بر معروف شده بود بعد از پنج سال در زندان رجایی شهر کرج به دار مجازات آویخته شد.
کد خبر: ۱۲۲۳۸۴۸

به گزارش خبرنگار جنایی جام‌جم، این اعدامی 26 ساله مردی به نام مجید است که به اتهام قتل دو مرد و یک زن و بریدن گوشی‌های قربانی زن در دی سال 93 بازداشت و به جنایت‌هایش اعتراف کرد و روانه زندان شد.
ماجرای این پرونده از چهارم مرداد 93 همزمان با کشف جسد یک راننده آژانس در شهرک ولیعصر تهران آغاز شد. پس از شناسایی هویت او و تحقیق از خانواده‌اش معلوم شد او آخرین بار با مردی 23 ساله به نام مجید دیده شده است. از آن زمان مجید به‌عنوان تنها مظنون پرونده تحت تعقیب پلیس قرار گرفت تا این‌که دی همان سال مجید در خانه‌اش شناسایی و بازداشت شد. ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران در بازرسی از خانه وی یک قوطی حاوی الکل که دو گوش بریده‌شده انسان داخل آن بود، کشف کردند. در حالی که تحقیق از مجید درباره قتل مرد جوان ادامه داشت، در شاخه دیگری از تحقیقات ماموران جسد زنی 24 ساله را در بیابان‌های اطراف یافت‌آباد در حالی یافتندکه گوش‌هایش بریده‌شده بود. ماموران احتمال دادند گوش‌های بریده شده کشف شده در خانه متهم متعلق به همین زن باشد ، بنابراین درباره پرونده مرگ این زن جوان نیز تحقیقات از مجید را ادامه دادند. سرانجام متهم سکوت خود را شکست و به قتل راننده آژانس و زن‌جوان اعتراف کرد و به افسر تحقیق گفت: راننده آژانس مبلغی پول از من طلب داشت، اما توانایی پرداخت آن را نداشتم. روز حادثه با هم درگیر شدیم و من با چاقو او را کشتم و جسدش را رها کردم. زن جوان را هم من کشتم و گوش‌هایش را بریدم. من با آن زن چند ماه پیش آشنا شدم اما بعداز مدتی همسرم متوجه ماجرای دوستی‌ام با آن زن شد و درگیری‌مان در خانه شروع شد.
وی افزود: او از من خواسته بود به این دوستی پایان بدهم. از طرفی زن غریبه هم مدام برایم مزاحمت ایجاد می‌کرد. برای همین نقشه قتلش را کشیدم. روز حادثه او را به یافت‌آباد کشاندم و با چاقو چند ضربه به گردنش زدم. برای این‌که به همسرم ثابت کنم به زندگی‌مان وفادارم و ارتباطم با آن زن را قطع کرده ام، گوش‌های زن کشته شده را بریدم و در قوطی الکل انداختم و در آشپزخانه گذاشتم. همسرم با دیدن آنها ترسیده بود.
در حالی که به نظر می‌رسید پرونده متهم با همین دو قتل بسته شود، همسر متهم با مراجعه به کلانتری، راز قتل دیگری را فاش کرد. او به افسر تحقیق گفت: مجید چند روز قبل مقداری لوازم داخل خودرو و دو گوشی تلفن همراه به خانه آورد و مدعی شده بود اموال امانت هستند. هنگام بررسی گوشی، عکس پسر جوانی را دیدم و روز بعد در خیابان به‌طور اتفاقی حجله همان پسر را دیدم و زمانی که از همسایه‌ها پرس و جو کردم متوجه شدم او به قتل رسیده و اموالش سرقت شده است. گمان می‌کنم شوهرم او را کشته است.
سرنخ‌های به‌دست آمده باعث شد دوباره پلیس از مجید ـ‌ متهم به قتل ـ تحقیق کند که سرانجام او راز قتل مرد جوان را هم فاش کرد و گفت: با مقتول اختلافات قدیمی داشتم و روز حادثه برای پایان دادن به این موضوع سوار خودرویش شدم. آنجا با هم درگیر شدیم و با چاقو او را کشتم و جسدش را در محلی خلوت رها کردم.
مجید که به قاتل گوش بر معروف شده بود، بهمن سال95 در شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه و به سه‌بار قصاص و پرداخت دیه صدمات غیرمنتهی به فوت محکوم شد. در ادامه این حکم در دیوان عالی کشور تایید و به اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارسال شد.
بعداز بیش از پنج سال زندانی بودن متهم، او سرانجام در محوطه زندان رجایی شهر کرج پای چوبه دار رفت و به دار مجازات آویخته شد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها