
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دانشگاه لندن برای اولین بار به بررسی ارتباط افسردگی با نوع شکلات مصرفی پرداختند.
محققان در این مطالعه داده های 13,626 فرد بزرگسال را بررسی کردند. مصرف شکلات و علائم افسردگی شرکت کنندگان براساس پرسشنامه تکمیلی توسط آنان بررسی شد.
بعد از بررسی سایر فاکتورها نظیر قد، وزن، وضعیت تاهل، سیگار کشیدن، درآمد، فعالیت فیزیکی، و مشکلات مزمن سلامت، مشخص شد افرادی که در دوره 24 ساعتی، هر نوع شکلات تلخ مصرف کرده بودند 70 درصد کمتر علائم افسردگی را گزارش داده بودند.
همچنین کسانی که زیاد شکلات مصرف می کردند (هر نوع شکلات و نه فقط شکلات تلخ) کمتر علائم افسردگی را گزارش کرده بودند.
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیش از 300 میلیون در جهان مبتلا به افسردگی هستند و این بیماری، علت اصلی ناتوانی در جهان است.
شکلات دارای خواص تقویت کننده خلق و خو است و مکانیسم های زیادی در مورد رابطه بین مصرف شکلات و بهبود خلق و خو مطرح شده است.
شکلات تلخ دارای میزان بالا فلاوونوئیدهاست؛ آنتی اکسیدان های که موجب بهبود التهاب می شوند. تحقیقات نشان می دهد التهاب در شروع افسردگی نقش دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید