حفظ سلامت قلب با دانه‌های مغذی

تخم کتان و دانه چیا به دلیل داشتن مواد مغذی و مفید برای سلامت قلب توصیه می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۹۱۰۹

نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد این دو دانه مغذی، منبع غنی از آلفا لینولنیک اسید (ALA) به حساب می‌آیند که از اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و به اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در گوشت ماهی تبدیل می‌شوند. همچنین آنها منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی، فیبر خوراکی، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی به حساب می‌آیند. متخصصان علوم پزشکی و تغذیه در آمریکا می‌گویند: تخم کتان حاوی ترکیب شیمیایی طبیعی است که در کنار فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و چربی‌های سالم به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند و ممکن است در کاهش میزان فشار خون تاثیر داشته باشد./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها