سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
نتایج آزمایشها نشان میدهد این دو دانه مغذی، منبع غنی از آلفا لینولنیک اسید (ALA) به حساب میآیند که از اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و به اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در گوشت ماهی تبدیل میشوند. همچنین آنها منبع خوبی از پروتئینهای گیاهی، فیبر خوراکی، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی به حساب میآیند. متخصصان علوم پزشکی و تغذیه در آمریکا میگویند: تخم کتان حاوی ترکیب شیمیایی طبیعی است که در کنار فیبر، آنتیاکسیدانها و چربیهای سالم به کاهش کلسترول خون کمک میکند و ممکن است در کاهش میزان فشار خون تاثیر داشته باشد./ ایسنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد