نان بربری، بیشترین میزان نمک را دارد

هدایت حسینی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: بر اساس برنامه ملی پایش انجام شده در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور میزان نمک در نان بربری بیشتر از سایر نان‌ها است.
کد خبر: ۱۲۱۵۸۴۶


وی افزود:‌ با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در کشور و بالا بودن مقدار نمک در تولید این نان بیشترین مقدار نمک را از بین موادغذایی به سبد مصرف غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کند. بر این اساس کاهش نمک در انواع نان به ویژه لواش و بربری می‌تواند نقش مهمی در کاهش دریافت نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد./جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها