در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مینا کاویانی تصریح کرد: تحقیقات نشان داده است که بتاکاروتن موجود در زردآلو احتمالا میتواند خطر ابتلا به انواع سرطان بهویژه سرطان ریه و معده را کاهش دهد و بهنظر میرسد مصرف منظم زردآلو در رژیم غذایی به دریافت مقدار بتاکاروتن کافی کمک میکند. وی ادامه داد: همچنین نتایج تحقیقات حاکی از آن است که دریافت ۵/۲ تا ۹/۳ گرم پتاسیم اضافه بر نیاز در رژیم غذایی روزانه، فشار خون را در افرادی که پرفشاری خون دارند، کاهش میدهد. بنابراین برگههای زردآلو نیز که دارای حدود ۴/۱ گرم پتاسیم در هر صد گرم هستند، در کاهش فشار خون نقش بسزایی ایفا میکنند./ ایسنا
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر