مسؤول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: زردآلوهای تازه و پررنگ تأمین‌کننده مقادیر قابل‌توجهی بتاکاروتن، ماده پیش‌ساز ویتامین A و پتاسیم برای بدن بوده و برگه‌های زردآلو نیز منبع بسیار غنی پتاسیم هستند.
کد خبر: ۱۲۱۲۰۰۷

مینا کاویانی تصریح کرد:‌ تحقیقات نشان داده است که بتاکاروتن موجود در زردآلو احتمالا می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان به‌ویژه سرطان ریه و معده را کاهش دهد و به‌نظر می‌رسد مصرف منظم زردآلو در رژیم غذایی به دریافت مقدار بتاکاروتن کافی کمک می‌کند. وی ادامه داد: همچنین نتایج تحقیقات حاکی از آن است که دریافت ۵/۲ تا ۹/۳ گرم پتاسیم اضافه بر نیاز در رژیم غذایی روزانه، فشار خون را در افرادی که پرفشاری خون دارند، کاهش می‌دهد. بنابراین برگه‌های زردآلو نیز که دارای حدود ۴/۱ گرم پتاسیم در هر صد گرم هستند، در کاهش فشار خون نقش بسزایی ایفا می‌کنند./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها