واحد مرکزی خبر: جمهوری اسلامی ایران به عنوان رئیس شورای جهانی زیتون در سال 2007 انتخاب شد.
کد خبر: ۱۲۰۷۳۷
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران خواهان تجهیز و توسعه کشت ، تولید و صادرات مناسب و اصولی محصولات کشاورزی به ویژه زیتون شد و گفت: صادرات زیتون ایران در سال های اینده دو برابر می شود.
شاهرخ ظهیری در نشست امروز فعالان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی تهران، روغن زیتون ایران بسیار باکیفیت است و تولید مناسب زیتون و روغن این محصول موجب شده است جمهوری اسلامی ایران درسال 2007 به ریاست شورای جهانی زیتون انتخاب شود.
ظهیری گفت علاوه بر محصول زیتون ، نهال ان نیز به دیگر کشورها صادر می شود. او افزود جمهوری اسلامی ایران قادر است سالانه 10 میلیون اصل نهال به دیگر کشورها صادر کند.
ظهیری با بیان اینکه درحال حاضر یکصد هزارهکتار کشت زیتون در کشور وجود دارد افزود قرار است سالانه 50 هزار هکتار به کشت زیتون اضافه شود.
عضو اتاق ایران گفت درحال حاضر بیش از 3 میلیون تن روغن زیتون درجهان تولید می شود که 80 درصد ان در بازارهای اسپانیا ، ایتالیا ، المان و یونان عرضه می شود.