در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مواد غذایی تحریککننده آرتروز
بعضی از مواد غذایی مانند لبنیات، گوشت گاو، گندم، ذرت و سبزیجات تاجریزی ممکن است باعث ایجاد واکنشهای آلرژیک و نامطلوب در بدن شوند و مبتلایان به آرتروز بهتر است از آنها اجتناب کنند.
مواد غذایی مفید برای آرتروز
برخی مواد غذایی میتوانند سبب کاهش التهاب و تسکین دردهای آرتروز شوند که عبارتند از:
سیب: سیب حاوی دوبیوفلاونوئید قوی یعنی کوئرستینوروتین است که در جلوگیری از انتشار هیستامین، مبارزه با التهاب، بهبود گردش خون و ارتقای سلامت سلولی نقش دارد.
تخممرغ: تخممرغ سرشار از پروتئینی است که سطح تریپتوفان را در بدن افزایش میدهد. تریپتوفان ماده سازنده سروتونین است که در تسکین درد، تقویت روحیه و افزایش سطح آندروفینها یا مسکنهای طبیعی بدن نقش دارد.
بادام: بادام سرشار از ویتامین E است که غشاهای سلولی را استوار کرده و رشد غضروف را تقویت میکند.
گوشت بره: این ماده غذایی منبع خوبی از روی است و براساس اعلام انجمن آرتروز آمریکا کمبود روی در بدن با روماتوئید آرتریت مرتبط است.
ماهی: ماهیهای آب سرد مثل سالمون، ساردین، تن و ماهی خالمخالی منابع خوب اسیدهای چرب امگا3، اسید ایکوزاپنتانوئیک و دگزا هگزانوئیک هستندکه واکنشهای التهابی بدن را سرکوب میکنند.
منبع: healthyfoodhouse.com
مترجم: یاسمین مشرف
سلامت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: