در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید محمد میررضوی، دبیرکل سندیکای صنایع کنسرو ایران، افزایش قیمتها را اجتنابناپذیر دانست و به ایرنا گفت: علت اصلی افزایش قیمت تن ماهی، خروج ماهی از گروه کالایی یک و اختصاص نیافتن ارز 4200 تومانی برای واردات آن است.
وی اضافه کرد: 40 درصد ماهی موردنیاز کنسروها وارداتی است که پیش از این با ارز 4200 تومانی وارد و مابقی نیاز صنایع فعال در این بخش توسط صیادان داخلی تأمین میشد. روند افزایشی قیمت هر کیلوگرم ماهی هور (مخصوص کنسرو) از سه هفته پیش آغاز شد و به 17 تا 18 هزار تومان رسید؛ این رقم اکنون به 22 هزار تومان رسیده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد