مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف نکردن مواد خوراکی سالم به بروز استرس در دانشجویان در طول امتحانات منجر می‌شود.
کد خبر: ۱۲۰۴۸۶۵

به گفته محققان دانشگاه گنت بلژیک، افزایش استرس در طول امتحانات با داشتن رژیم غذایی کم کیفیت یعنی مصرف کم میوه و سبزیجات و مصرف بیشتر فست فودها مرتبط است. آنتی‌‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین A، E و C در مواد غذایی طبیعی مثل تخم‌مرغ، هویج، بروکلی، ماهی، آجیل، سبزیجات و میوه‌ها، به تقویت حافظه در فصل امتحانات منجر می‌شود./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها