مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، سرهنگ محمد نادربیگی افزود: ماموران پلیس آگاهی در پی پایش و رصد محورهای مواصلاتی استان البرز برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق به چند دستگاه خودرو مشکوک و موضوع را به صورت ویژه در دستورکار قراردادند.
وی اضافه کرد: با پیگیری و کار اطلاعاتی بیشتر خودروها متوقف و پس از بازدید از بار آن ها مشخص شد که تمام کالاهای بارشده بدون بارنامه و فاقد مدارک گمرکی است.
نادربیگی افزود: از چهارخودروی توقیف شده مقادیر زیادی پوشاک، پارچه، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودروهای لوکس و خشکبار شامل بادام هندی و گردو کشف شد.
رئیس پلیس آگاهی البرز خاطرنشان کرد: دراین زمینه سه نفر دستگیر شدند و تحقیقات ادامه دارد.
وی گفت: در تحقیقات اولیه مشخص شد که قاچاقچیان قصد داشتند برخی از اقلام را در داخل استان البرز و بخشی دیگر را در خارج از استان توزیع کنند.
نادربیگی تاکید کرد: اجرای طرح ملی مقابله با کالای قاچاق و قاچاق کالا به صورت ویژه در این استان درحال اجرا است.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند