حال هوای تهران خوب نیست

کیفیت هوای تهران امروز (دوشنبه) با افزایش 40 واحدی غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2،5 میکرون در مقایسه با روز گذشته با شاخص 123 برای گروه های حساس ناسالم است.
کد خبر: ۱۱۸۶۱۸۰
حال هوای تهران خوب نیست

به گزارش جام جم آنلاین از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، «شاخص کیفیت هوا (Air Quality Index = AQI) معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامتی افراد است که به ترتیب از صفر تا 50 در شرایط پاک (سبز)، 51 تا 100 در شرایط سالم (زرد و حدمجاز استاندارد یا حد سلامت)، 101 تا 150 در شرایط ناسالم برای گروه حساس (نارنجی)، 151 تا 200 در شرایط ناسالم (قرمز)، 201 تا 300 در شرایط بسیار ناسالم (بنفش) و 301 تا 500 در شرایط خطرناک (ارغوانی) تعیین شده است».

در 24 ساعت گذشته منتهی به 8 صبح امروز میزان آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 10 میکرون از 59 به 75 و آلاینده منوکسیدکربن از 29 به 30 افزایش داشته است.

در همین مدت میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2،5 میکرون هوای پایتخت از 106 به 65 کاهش داشته است.

بر این اساس، ایستگاه های فرمانداری شهرری (منطقه 20)، پارک قائم (منطقه 18) و پیروزی(منطقه 13) به ترتیب با شاخص های 154، 153 و 152 بالاترین حجم آلودگی هوای تهران را در 24 ساعت گذشته داشته اند.

همچنین ایستگاه های شهرداری منطقه 16، شهرداری منطقه 19 و ستاد بحران (منطقه 7) به ترتیب با شاخص های 15، 48 و 70 سالم ترین هوا را در سطح مناطق شهر تهران طی این مدت داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها