اعترافات یک روزنامه‌نگار چاق

چارچوب دسته جمعی غذا خوردن

شاید شما هم مثل من جزو افرادی باشید که وقت ناهار با همکارانتان سر یک میز جمع می‌شوید و دور هم غذا می‌خورید اما بررسی‌های اخیر محققان آلمانی نشان می‌دهد اگر رژیم گرفته اید، باید این عادت را ترک کنید! براساس این پژوهش، صرف ناهارهای دسته‌جمعی باعث می‌شود افراد زمان بیشتری را کنار هم بگذرانند و زمان بیشتری برای پرخوری داشته باشند. همچنین این سبک نهار خوردن یک مشکل مهم دیگر هم دارد؛ این‌که در بسیاری از مواقع باعث می‌شود با چشیدن غذای دیگران دست به پرخوری بزنید. راستش باید اعتراف کنم ترک این عادت اصلا راحت نیست و در طول هفته گذشته در حال بررسی این موضوع بودم که واقعا اگر تنها ناهار بخورم کالری کمتری هم مصرف می‌کنم؟!
کد خبر: ۱۱۸۵۳۹۰


شاید برایتان عجیب باشد اما بعد از گذشت چند روز متوجه شدم وقتی با همکارانم غذا می‌خوریم علاوه‌بر غذای خودم، ناخودآگاه کمی هم از غذای بقیه می‌چشم و براساس محاسباتم همین کم‌کم‌ها معادل 700کالری هفتگی است. پس تمام تلاشم را می‌کنم تا برای ادامه روند کاهش وزنم حداقل چند روز در هفته به ناهار دسته جمعی نروم.
حالا شما اگر بعد از خواندن این خبر تصمیم‌تان تغییر نکرد و همچنان دوست داشتید با همکارانتان غذا بخورید یادتان باشد که باید کالری‌های اضافی را بسوزانید و خوابتان هم خوب باشد! پژوهشگران می‌گویند
کم خوابی علاوه بر بروز مشکلاتی مثل عدم تمرکز، کسالت و سردرد، اشتیاق افراد به مصرف فست فود، غذاهای کنسروی و انواع تنقلات پرکالری مثل چیپس را نیز افزایش می‌دهد. در واقع بر اثر کمبود خواب بخشی از مغز که مسؤول تصمیم‌گیری و قضاوت است، قابلیت خود را از دست می‌دهد و همین موضوع باعث گرایش افراد به مصرف انواع خوراکی‌های ناسالم می‌شود؛ این‌که فرد بدون توجه به کالری خوراکی‌ها سراغ آنها می‌رود در حالی که احساس گرسنگی نمی‌کند!
بنابراین می‌توان نتیجه گرفت ارتباط مستقیمی بین کم خوابی و بروز اضافه وزن وجود دارد. در عین حال 90درصد انتخاب‌های غذایی پس از بی‌خوابی‌های شبانه، نامناسب هستندزیرا اختلال خواب گرسنگی کاذب ایجاد می‌کند و اگر در چنین شرایطی از بیرون غذا سفارش دهید احتمالا یک غذای پرکالری سفارش می‌دهید.

پریسا اصولی
جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها