به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، فدراسیون فوتبال روز دوشنبه اعلام کرد: «پاول لوزانوف» و «شین مانگیل» دو تن از مسئولان برجسته کنفدراسیون فوتبال آسیا در حالی تا ساعاتی دیگر وارد تهران می شوند که عوامل اجرایی برگزاری مسابقه، داوران و ناظران اواخر هفته به تهران می آیند.
همچنین پیش از این اعلام شده بود که «شیخ سلمان» رئیس این نهاد نیز به تهران می آید تا علاوه بر تماشای مسابقه و اهدای جام و مدال به تیم قهرمان از امکانات و زیر ساخت های تیم های ملی کشورمان نیز بازدید کند.
این در حالی است که پیش بینی میشود حدود 250 تن از مسئولان ای اف سی، یوفا و فیفا برای بازی پایانی لیگ قهرمانان به تهران سفر کنند و در این مدت جلسات کاری بسیاری درباره برگزاری بازی فینال، ادوار بعدی لیگ قهرمانان و سایر مسایل برگزار خواهد شد.
دیدار برگشت فینال لیگ قهرمانان 2018 آسیا ساعت 18:30 روز شنبه 19 آبان در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
نماینده فوتبال ایران در دیدار رفت به میزبانی تیم ژاپنی با 2 گل مغلوب حریف شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند