جام جم آنلاین: یک علاقمند به اسکی دو رکورد جهانی از خود برجای گذاشته حال آنکه از نعمت بینایی محروم است.
کد خبر: ۱۱۶۷۴۰
به نوشته پایگاه اینترنتی آنانوا ، کوین کانون بال آلدرتون، ابتدا در مسابقه ای در له آرک فرانسه ، رکورد نفس گیر 105 مایل در ساعت را به ثبت رساند و هفته پیش رکورد دیگری را در فضای سرپوشیده لندگراف ، هولاند برجای گذاشت جائیکه سرعت او به 56 مایل در ساعت رسید.
کوین 35 ساله ، برای رسیدن به هدفش به شدت به کمک های همسرش سوزان و مربی اش تکیه دارد.
او در این باره به روزنامه سان گفت: من سه ماه تمام به سختی تمرین کردم که بیشتر این مدت را به منظور دست یابی به موقعیت کامل در اتاق نشیمن خانه و درحالیکه لباس و کلاه اسکی به سرداشتم گذراندم. در این حالت سوزان از من عمس می گرفت و عکس ها را برای مربی که در اسکاتلند بود ای میل می کرد و او با دیدن عکس ها راهنمایی های لازم را برای من ارسال می کرد.
او افزود: در حین مسابقه من از یک رادیوی دوسویه در کلاهم استفاده می کنم تا از این طریق راهنمایم با من صحبت کند. هرگاه که خیلی به اطرافم نزدیک یا از آن دور می شوم او مرا آگاه می کند. من به شدت بر روی آنچه او می گوید تمرکز می کنم تا زمان کافی برای فکر کردن درباره آنچه که در پیش رو دارم داشته باشم.
او در حالیکه درباره رکوردهایش صحبت می کرد گفت: رکورد زدن جان تازه ای به من داد و ثابت کرد که ناتوانی من نتوانسته من را در زندگی عقب بیندازد.
کوین بینایی خود را زمانی از دست داد که می خواست به زنی که در همسایگی آنها در ایسلینگتون در شمال لندن زندگی می کرد در برابر حمله اوباش کمک کند.