انفجار مرگبار در آکادمی ملی المپیک

جلال ملکی در گفت‌وگو با جام‌جم اظهار کرد: ساعت 20 و‌37 دقیقه سه‌شنبه، حادثه انفجار در آکادمی ملی المپیک در خیابان سئول به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی اعلام شد و بلافاصله دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.
کد خبر: ۱۱۵۸۳۸۱

وی افزود: در بخش تاسیسات یکی از ساختمانهای این مجتمع که بیش از ۳۰۰ متر وسعت داشت، کارگران مشغول کار روی یکی از چیلرها بودند که یکباره مخزن منفجر شد. البته این انفجار به آتشسوزی و تخریب ساختمان منجر نشد اما به دلیل شدت انفجار، شیشههای همان بخش تخریب شد.

سخنگوی آتشنشانی در مورد تلفات این حادثه نیز اظهار کرد: سه کارگر که بین ۳۰ تا ۶۰ سال سن داشتند، بر اساس تائید اورژانس در همان لحظات اولیه به دلیل شدت انفجار جان خود را از دست دادند.

پرونده این حادثه پس از گزارش به بازپرس جنایی تهران برای رسیدگی نهایی به دادسرای همان منطقه ارسال شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها