زنی که با همدستی 2 دانشجو اقدام به قتل شوهرش کرده بود ، با هوشیاری ماموران پلیس آگاهی اصفهان دستگیر شد.
کد خبر: ۱۱۵۶۲۹
به گزارش جام جم ، به دنبال شکایت یک زن در دادسرای اصفهان مبنی بر این که شوهرش به قصد حضور در محل کارش از خانه خارج و سپس مفقود شده است ، دستور قضایی لازم برای پیگیری در این ارتباط آغاز شد. هنگامی که تحقیق پلیس در این خصوص ادامه داشت ، صاحب یک مزرعه در بزرگراه معلم اصفهان در تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 از کشف جسدی که در مزرعه او رها شده بود ، خبر داد. با عزیمت ماموران و بازپرس ویژه قتل دادسرای اصفهان به محل مشخص شد مقتول مرد 27 ساله ای به هویت مجید است که پس از قتل در این محل رها شده است . با صدور دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی ، تحقیق در این زمینه آغاز و مشخص شد ، جسد متعلق به مرد گمشده ای است که 2 روز پیش همسرش گم شدن او را به ماموران خبر داده بود.
ردپا
با آغاز تحقیق در این زمینه ، ماموران متوجه اظهارات ضد و نقیض همسر مقتول شدند و با مجوز قضایی او را دستگیر کردند. این زن به هویت میترا ابتدا منکر همه چیز شد اما پس از کشف چند شماره تلفن از وی معلوم شد وی با 2
دانشجوی شهرستانی که در اصفهان زندگی می کنند در ارتباط بوده است . با ارائه دلایل و مدارک مربوط ، میترا زبان به اعتراف گشود و گفت : از چندی پیش با جوانی به نام کیارش در ارتباط بودم و با همدستی یکدیگر نقشه قتل شوهرم را کشیدیم تا با هم ازدواج کنیم . وی افزود: روز حادثه وقتی شوهرم از خانه بیرون رفت موضوع را تلفنی به کیارش اطلاع دادم و او نیز به اتفاق یکی از دوستانش به نام علی ، شوهرم را سوار خودرو کرده و به قتل رساندند.
دستگیری عاملان جنایت
به دنبال این اعترافات ، کیارش و علی نیز دستگیر شدند و هر دو اعتراف کردند از چندی پیش با میترا به صورت پنهانی ارتباط داشته اند و به درخواست او شوهرش را به قتل رسانده اند. متهمان گفتند: روز حادثه وقتی به کمین او نشسته بودیم ، پس از دقایقی او را سوار خودرو کرده ، در میانه راه با چاقو و انداختن زنجیر به گردنش ، وی را به قتل رساندیم و جسدش را در بیابان رها کردیم . به دنبال این اعترافات هر سه متهم با صدور دستور قضایی برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند تا صحنه جنایت بازسازی شود.