سازمان هواشناسی اعلام کرد

افزایش بارندگی و کاهش دمای هوا در کشور

سازمان هواشناسی هشدار داد

احتمال آبگرفتگی در معابر عمومی

کارشناس سازمان هواشناسی در باره آبگرفتگی معابر عمومی در بیشتر مناطق کشور هشدار داد.
کد خبر: ۱۱۴۰۶۷۵
احتمال آبگرفتگی در معابر عمومی

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، معصومه احمدی درباره شرایط آب و هوایی کشور گفت: امروز سامانه بارشی در بیشتر مناطق کشور فعال خواهد بود و شدت بارش‌ها در بخش‌هایی از دامنه‌های زاگرس، مرکز و شرق کشور پیش بینی میشود.

وی افزود: براساس آخرین هشدار­سازمان هواشناسی­ امروز شدت بارش‌ها در ایلام، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر و اصفهان منجر به بروز سیلاب، آبگرفتگی معابر عمومی خواهد شد که بارش‌ها به همراه رعد و برق و تگرگ پیش بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی ادامه داد: این سامانه بارشی در ساعات عصر امروز به سمت شرق حرکت می‌کند و بارش‌ها در استان‌های یزد، کرمان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی ادامه خواهد داشت که در این استان‌ها نیز آبگرفتگی معابر عمومی پیش بینی می‌شود.

احمدی تصریح کرد: این شرایط ادامه دارد و از روز شنبه سامانه بارشی دیگر از غرب و شمال غرب وارد کشور می‌شود.
وی افزود: برای امروز و فردا نواحی شمالی کشور بارش‌های خوبی خواهند داشت و به لحاظ دمایی کاهش دمای دو الی سه درجه‌ای در بیشتر مناطق کشور دور از انتظار نیست، اما در استان‌های شمالی و شرق کشور تا ۱۰ درجه کاهش دما پیش بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی گفت: امروز در تهران بارندگی‌ها به همراه وزش باد ادامه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها