راش

فکر می‌کنند سینما ملک پدری‌شان است

امیرحسین شریفی، تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در رابطه با لابی‌گری‌های رایج در سینمای کشور گفت: باندبازی و لابی‌گری در سینمای کشور بیداد می‌کند و به بالاترین حد خود رسیده است و باعث تأسف و شرم مسئولان سینمایی است که برخی هنرمندان بیکارند و در عوض عده‌ای که جزو دوستان و نزدیکان مدیران محسوب می‌شوند مرتبا کار دارند و همه امور سینما را در دست گرفته‌اند.
کد خبر: ۱۱۳۹۱۷۲

تهیهکننده فیلم سینمایی «اشک سرما» در گفتوگو با سینماپرس افزود: متأسفانه هیچ ارگانی مسئولیت ورود به مبحث باندبازی و لابیگری در سینمای کشور را نمیپذیرد؛ این اتفاق در حالی است که امروزه امور سینمای کشور تنها به دست 2-3 شرکت پخشکننده که اتفاقا سینمادار هم هستند افتاده است و یک نفوذی چندی پیش وارد شورای صنفی نمایش شده که چند شغله است و خودش هم تهیهکننده است هم پخشکننده و هم سینمادار!

او ادامه داد: من واقعا نمیدانم مسئولان و مدیران سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی عرصه فرهنگ و هنر و سینمای کشور چرا هیچ اقدامی برای جلوگیری از نفوذ بیشتر این افراد در سینما نمیکنند؟ چرا یک بار برای همیشه قانونی تصویب نمیشود تا یک پخشکننده و سینمادار حق ورود به شورای صنفی نمایش را نداشته باشد؟ چرا مسئولان سینمای کشور تدبیری برای بیکاری بخش اعظمی از اهالی سینمای کشور که افرادی کاربلد و متبحر هستند، اما خانهنشین شدهاند نمیکنند؟

شریفی سپس با تأکید بر اینکه اهالی شریف و نجیب سینمای کشور دیگر قدرت ایستادگی در مقابل باندهای مخوف را ندارند تصریح کرد: این وظیفه مدیران و مسئولان سینمایی است که جلوی قدرت و نفوذ بیشتر این قبیل افراد که خود را همه کاره سینما میدانند و فکر میکنند سینما ملک شخصی پدریشان است بگیرند. من نمیدانم چرا بعضی از فیلمها سالها برای دریافت پروانه ساخت و نمایش و اکرانشان زمان لازم دارند و در نقطه مقابل برخی فیلمها ظرف دو ماه پروانه ساخت میگیرند، ساخته میشوند و در بهترین زمان و شرایط هم روی پرده میروند!

این سینماگر خاطرنشان کرد: وضعیت سینمای کشور امروزه به گونهای شده که هیچ فردی با شرایط عادی در آن نمیتواند کار کند؛ شایستهسالاری امروزه در سینمای کشور هیچگونه معنا و مفهومی ندارد و متأسفانه آنچه از شواهد پیداست اینکه مدیران سینمایی هم از باندهای مخوف حمایت میکنند و دستشان در دست آنهاست! تهیهکننده فیلم سینمایی «آوازهای سرزمین من» در خاتمه این گفتوگو متذکر شد: یک بار برای همیشه باید بساط مادرخواندهها و پدرخواندههای سینما برچیده شود و با تدبیر و نظارت مسئولان سینمای کشور و همچنین نهادهای ناظر بر عملکرد دستگاههای فرهنگی افراد شایسته و دارای صلاحیت هم که سالهاست بیکار و خانهنشین شدهاند بتوانند در این سینما فعالیت کرده و برای رشد و ارتقای سطح فرهنگی کشور گامی جدی برداند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها