حراج سکه به دوشنبه موکول شد

جلسه حراج سکه که قرار بود از این پس روزهای زوج هر هفته در بانک کارگشایی بانک ملی ایران برگزار شود، امروز (چهارشنبه) برگزار نشد و به دوشنبه هفته آینده(27 فروردین) موکول شد.
کد خبر: ۱۱۳۴۱۰۰
حراج سکه به دوشنبه موکول شد

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، به کسانی که امروز برای خرید به سالن حراجی بانک کارگشایی مراجعه کرده بودند، اعلام شده است که سالن را ترک کنند.

با تصمیم دولت، بانک مرکزی از 21 فروردین یکسان سازی نرخ ارز را با نرخ دلار 4200 تومانی کلید زد و با توجه به اینکه نرخ های پیشین اعلامی برای حراجی سکه براساس نرخ های قبلی بازار بود، باید تغییراتی در نرخ ها انجام شود.

براساس سیاست جدید بانک مرکزی، قرار است جلسه های حراجی سکه روزهای زوج هفته (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) انجام شود.

حراجی سکه از چهارم آذرماه پارسال در بانک کارگشایی کلید خورد و تا پایان سال، بانک مرکزی حدود 440 هزار قطعه سکه شامل سکه تمام یا نیم سکه فروخت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها