نیمه پر

خودکفایی ایران در صنعت شیشه و آینه

رئیس اتحادیه شیشه و آینه گفت: صنف شیشه و آینه علاوه بر تامین نیاز داخل، حدود 40 درصد از تولید خود را به کشورهای مختلف صادر می‌کند و این خودکفایی در محصولات جانبی همچون شیشه دو جداره، شیشه ضد گلوله، شیشه‌های خم و انواع و اقسام شیشه‌های هنری وجود دارد.
کد خبر: ۱۱۳۳۴۷۹

محمدعلی قنبری در گفتوگو با میزان، درخصوص شرایط صنف شیشه و آینه در کشور گفت: خوشبختانه به دلیل نوع کار صنف ما صنعت شیشه و آینه در کشور از شرایط بسیار خوبی برخوردار است. رئیس اتحادیه شیشه و آینه افزود: طی سالهای ابتدایی دهه شصت 70 درصد از نیاز کشور از طریق واردات تامین میشد، اما با تلاشهای صورت گرفته امروز علاوه بر تامین نیاز داخل، حدود 40 درصد نیز صادرات در این صنف صورت میگیرد.

قنبری بیان کرد: مواد اولیه مورد نیاز این صنف تماما در داخل کشور تولید میشود و در کنار آن متخصصان داخلی فعالیت و اقدامات لازم را برای کارگاههای مربوط انجام میدهند.

رئیس اتحادیه شیشه و آینه در خصوص تأمین مواد اولیه در داخل کشور گفت: تامین مواد اولیه از ابتدا نیز در داخل کشور صورت نمیگرفته، ولی با گذشت زمان، توانایی تأمین این نیاز در داخل کشور شکل گرفته است. وی در خصوص میزان تولیدات انواع شیشه ساختمانی و آینه گفت: به صورت میانگین روزانه 600 هزار متر مربع انواع شیشه و آینه در داخل تولید میشود که از این میزان 40 درصد آن صادر میشود. رئیس اتحادیه شیشه و آینه خاطرنشان کرد: حدود 9 کارخانه تولیدکننده شیشه فلور در کشور مشغول به کار هستند که این نوع شیشه آخرین فناوری این حوزه به حساب میآید. قنبری با بیان اینکه در شرایط فعلی میزان عرضه و تقاضا در بازار داخلی متناسب است، گفت: از مزایای دیگر این صنف نبود هیچگونه قاچاق یا واردات است.

وی اظهار کرد: علاوه بر خودکفایی در زمینه شیشه ساختمان در زمینه صنایع جانبی همچون شیشه دو جداره، شیشه ضد گلوله، شیشههای خم، انواع و اقسام شیشههای هنری و آینه به خودکفایی رسیدهایم. رئیس اتحادیه درباره کشورهای واردکننده از ایران گفت: کشورهایی همچون آسیای میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشورهای اروپایی از جمله واردکنندگان شیشه و آینه ایران هستند.

قنبری رمز موفقیت این صنف را مدیریت مناسب دانست و گفت: فاصله گرفتن از واردات، اتکا به توانمندی داخلی، ایجاد ارتباط مناسب میان تولیدکنندگان، امکانات موجود و نیازهای هر صنف میتواند به تقویت صنایع داخلی کمک کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها