
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین، این موز که در مزرعه D&T واقع در ایالت اوکایامای ژاپن تولید شده، Mongee نام گرفته است که در زبان ژاپنی خارقالعاده معنی میدهد. روش تولید این موز جدید، بیدارسازی به کمک ذوب از انجماد نام دارد و طی آن، ابتدا درخت موز در دمای زیر صفر رشد میکند؛ سپس آن را گرم میکنند تا یخهایش ذوب شود و دوباره آن را در خاک میکارند. این همان روشی است که تصور میشود برای گیاهان در عصر یخبندان اتفاق افتاده است.
فرآیند انجماد، رشد سریعتر درختان موز را به همراه دارد. در شرایطی که دو سال طول میکشد درخت موز در مناطق حارهای به باردهی برسد، در روش جدید فقط چهار ماه لازم است تا درخت موز به شرایط مناسب برای میوهدهی برسد.
پوست موز دارای برخی مواد مغذی است و در برخی کشورها آن را همراه میوه موز میخورند؛ اما بدن بسختی میتواند مواد مغذی درون پوست موز را استخراج و جذب کند. کسانی که موز مونجی را امتحان کردهاند، میگویند پوست موز مونجی، نازکتر از موزهای معمولی است، بافت عجیبی هم ندارد و مزه خاصی هم نمیدهد.
به رغم رشد سریع و شرایط مناسب برای تولید پرمحصول، موز مونجی در ژاپن کمیاب است. این محصول فقط در برخی سوپرمارکتهای بزرگ ژاپن عرضه میشود و سهمیه هر فروشگاه هم ده موز در هفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ