مصرف خرما موجب کاهش چربی‌های خون در بدن می‌شود. این خواص خرما به پیشگیری از گرفتگی عروق که موجب بیماری‌هایی چون سکته، حملات قلبی و انوریسم می‌شود، کمک می‌کند.
کد خبر: ۱۱۰۰۸۶۹

اگر داروی رقیق‌کننده‌ خون مانند کومادین (وارفارین) مصرف می‌کنید باید در مصرف خوراکی‌هایی مثل اسفناج که حاوی ویتامین K هستند احتیاط کنید، زیرا این مواد غذایی نقش بزرگی در لخته شدن خون دارد.

قارچ‌ یکی از منابع غنی از ویتامین‌های B و D است. پختن قارچ‌ باعث می‌شود تا دیواره سلولی آنها تجزیه شود و دسترسی به مواد مغذی آن راحت‌تر شود.

فلاوونوئید موجود در مرکبات به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون کمک می‌کند. یکی از علل این بیماری‌ها التهاب است. فلاوونوئیدها قابلیت‌های ضدالتهابی دارند و برای محافظت در برابر عللی که باعث تخریب سیستم عصبی می‌شوند، مفیدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها