سرلشکر باقری تشریح کرد

نفوذ کلام شهید همدانی در سوریه

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نفود کلام شهید همدانی در میان مردم سوریه کار را خیلی راحت‌تر کرد چرا که نگاه سوری‌ها به فرماندهان ایرانی نگاه به چشم یک خارجی نیست بلکه به عنوان فرشته و یک موجود مقدس است که هر چه می‌گویند مقدس است.
کد خبر: ۱۰۸۰۱۸۱

به گزارش تسنیم، سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح روز پنجشنبه در مراسم دومین سالگرد شهادت سردار همدانی گفت: شهید همدانی این مساله را درک میکرد که اگر سوریه، عراق یا دیگر مناطق شکست بخورند نوبت به امالقرای اسلام میرسد بنابراین با درک این شرایط در آن سن و سال به سوریه رفت. اصل جبهه ما آنجاست.

وی خاطرنشان کرد: اگر چنین توانی و نیروهای مردمی ایجاد نشده بود حتما به لحاظ مادی سوریه سقوط کرده بود. سردار سلیمانی و شهید همدانی و دیگر فرماندهان مستشار ما با سازماندهی نیروهای انقلاب اسلامی از کشورهای مختلف کاری کردند که ورق برگشت و مناطق اشغال شده آرامآرام بازپسگرفته شد.

سرلشکر باقری همچنین اظهار کرد: مساله شمال عراق، مسالهای نیست که در این برهه مطرح شود و دشمنان بیایند طراحی و مساله همهپرسی کردستان را علم و احساسات آنها را تحریک کنند. مردم کردستان با استقلال میخواهند به چه چیزی برسند که الان ندارند؟ رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: همه دلسوزان اسلام و نظام باید به هوش باشند، خوابیدن ما به منزله خواب بودن دشمن نیست، این خواسته فرمانده و رهبر ماست. اینها درسی است که شهید همدانی به ما داده است، این مساله سن و سال و مقام و جایگاه نمیشناسد. وی عنوان کرد: این شهید افتخار سپاه تهران بزرگ است، از زمانی که این سپاه شکل گرفته ده فرمانده به خودش دیده و هفت فرمانده آن شهید شدهاند و هیچ تیپ و لشکر دیگری اینطور نیست و این افتخار شما محسوب میشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها